PDA

View Full Version : ps2 settings


100pr00f
06-12-2006, 11:21 AM
any one know if its reagion free..cuz in the settings u can changes the reagion

any one try this yet


peace

Bloo
06-14-2006, 06:13 AM
PS2 Settings? Don't know what you're talking about but PS2s are reigon locked.

Ozmosis
06-14-2006, 06:26 AM
maybe its like a dvd player where you can change the reigon 3 times then it locks up

Bloo
06-14-2006, 06:52 AM
Only thing I can think of is modding your PS2, do that and it'll play any DVD you put in it.

100pr00f
06-14-2006, 02:17 PM
well when u go into settengs like were u change how wide ur screen is its around thier

it says
reagion...................usa...
but then u can change it to eurapian..chinese ..ect

Bloo
06-15-2006, 12:02 AM
I think that's just language selection as to what the default language the movie shows up in.

100pr00f
06-19-2006, 09:26 AM
naw cuz thier is also another lang section for that too.....ima try it out ..
ill get back and tell u what it is \

peace