PDA

View Full Version : Quote???!!!!


Maccabee Ridah
07-03-2008, 09:24 PM
Yo, it is simple question, I think any of u could answer me! How can I post quotation in my sig?! I tried that thing to copy in sig, but it says somethin like simple BB-Codes r not allowed! So I guess I neeed to use HTML or smoething other, but I am not down with that, so can some1 please hook me with some info...?!?!

Tomb
07-04-2008, 04:52 AM
You can't! The "quote in signatures" feature is for Vets&Vats only.

Maccabee Ridah
07-04-2008, 08:28 AM
You can't! The "quote in signatures" feature is for Vets&Vats only.

Aha, OK than....
Thanx for answering bro'......:D

6 Chambaz
07-05-2008, 01:35 PM
You can't! The "quote in signatures" feature is for Vets&Vats only.
O RLY ????

Maccabee Ridah
07-06-2008, 09:04 AM
^^ Haha, man how have u done it........?! Can u help me please....?!??!

Longbongcilvaringz
07-06-2008, 11:01 AM
You know what really fucking gets me?

Not being allowed to post in bold in sig

Who's idea was that shit, its been annoying me for ages now.

Seriously, i have a list of about 5 things in my life which are extremely annoying, and that would have to be constantly in the top 3 or 4.

I can't fathom why it is.

It's complete and utter nonsense.

Nonsense speak.

Can a moderator please explain this nonsense?

6 Chambaz
07-06-2008, 03:08 PM
^^ Haha, man how have u done it........?! Can u help me please....?!??!
haha I just did it.... ctrl+c----ctrl+v

6 Chambaz
07-06-2008, 03:09 PM
haha I just did it.... ctrl+c----ctrl+v
HEEEEEEY ! What's the big Idea ??? My sig was removed !!!! This whole site is rigged !!!!!!!

Maccabee Ridah
07-07-2008, 12:13 PM
^^ Haha, damn, so that way is prolly not possible anymore...:D