PDA

View Full Version : Yo Wtf!!! Ps3 Is Not Coming Up!!! Help Asap!!!


racist randy
03-13-2009, 10:06 PM
Yo my ps3 screen will not show up!! It comes on but does not show up, I can't go to options or anything, I just tried working it on 3 different TV's an they don't work at all....I need help!

TAURO
03-13-2009, 10:10 PM
Check that none of the wires have been damaged. Do you use a HDMI or regular cable?

racist randy
03-13-2009, 10:12 PM
I'm not using HDMI right now since I'm back home on my regular tv. But nothing is coming up at all.....It's just black...

Mr. X
03-13-2009, 10:13 PM
I'm guessing you turned it off and back on again. What wires do you use?

TAURO
03-13-2009, 10:16 PM
I'm not using HDMI right now since I'm back home on my regular tv. But nothing is coming up at all.....It's just black...

It's possible that your ps3 settings are still set up for High def, I know I had a similar problem except it was the other way round.

Mr. X
03-13-2009, 10:20 PM
Didn't see 3rd post. This reminds of when I first did my PS3 and tried using HDMI first. Nothing came up even though I had everything plugged up right. I turned off the PS3, unplugged everything and plugged everything back in and tried it again and it worked.

I reply slow lol.

racist randy
03-13-2009, 11:15 PM
OK I'll try that. I'm scared right now...

racist randy
03-13-2009, 11:17 PM
Still not working.......what should I do?

racist randy
03-13-2009, 11:34 PM
I fixed it..

Dusty Bones
03-13-2009, 11:39 PM
had the answer but nvm

TAURO
03-14-2009, 12:56 AM
I fixed it..

So what was wrong with it?

Rame
03-14-2009, 03:11 AM
He forgot to turn on the tv.

Kingkazim
03-14-2009, 04:37 AM
He forgot to turn on the tv.

lol

Tage
03-14-2009, 07:48 AM
lol psp firmware can brick easy... wouldnt surprise me if ps3s have done the same.

but yeah, what happened? how did you fix it...?

racist randy
03-14-2009, 11:31 AM
So what was wrong with it?
Well basically, it still had my HDMI settings and I was using a HDTV at my house since we have none here, so it was still on those settings, I had to hold the power button until I heard a second beep and it returned to normal.

He forgot to turn on the tv.

LOL