PDA

View Full Version : need help


PALEHORSE
10-21-2009, 02:47 AM
how do i post a link and write text on it? you know?

Compulsion
10-21-2009, 03:16 AM
how do i post a link and write text on it? you know?

whatever (www.google.com)

[*URL="www.whatever.com"]What you want to write[*/URL]

Poetic Wun
10-21-2009, 05:23 AM
damn i did it the hard way.
i'd hit that lil link button then post the link then i'd write in the middle of the link and delete the link-text in the beginning and end of the link.

www,whatMY TEXT HEREever.com

ur way is better

Compulsion
10-21-2009, 11:01 AM
damn i did it the hard way.
i'd hit that lil link button then post the link then i'd write in the middle of the link and delete the link-text in the beginning and end of the link.

www,whatMY TEXT HEREever.com

ur way is better


hahah ya man just do it the way I posted. I remembered how from a Football forum I post on that uses the same message board script so I figured it would be the same deal.

Prolifical ENG
10-21-2009, 11:02 AM
Yeah, it shows on the bb code page how to hyperlink:

http://www.wutang-corp.com/forum/misc.php?do=bbcode

Compulsion
10-21-2009, 11:04 AM
Yeah, it shows on the bb code page how to hyperlink:

http://www.wutang-corp.com/forum/misc.php?do=bbcode

Well sure if you want to look it up. =P

food for thought
10-21-2009, 11:11 AM
its called a hyperlink.

highlight the text u want to be "clickable"

click the icon of the 'globe and chain link' next to the icon for 'inserting images'. if u put your mouse over it, it says "Insert Link"

a box pops up and asks u to enter the url of the website you want to link to.

crass
10-21-2009, 11:31 AM
The fruitiest fruit (http://wutang-corp.com/forum/member.php?u=60169)

food for thought
10-21-2009, 11:33 AM
^fag

D.drali
12-04-2009, 08:08 AM
Ok, yeah its at about 12 with the sensor pluged in lol. So Its way retarded then? You guys are alot of help Thank you

netscape check two
12-05-2009, 02:58 AM
Hyperlinks aren't used much.

food for thought
01-06-2010, 03:20 PM
lol wtf?

Prolifical ENG
01-06-2010, 03:26 PM
Right now I built a 4-bay bowtie reflector from a youtube video and it is working so-so at the moment, however I would like to build or buy something to place in my attic. Ever since my dish went down, I am looking for other options.

Ive done some reading on here, but am unsure exactly what route I should take to maximize my channel count.

Can someone more knowledgeable make a suggestion on what route they would take for an attic build? Preamp? Rotor?

On a side note, would a preamp attached to my current build make any difference in picking up signals?

Any more information needed, please dont hesitate to ask.

Thank you for any help offered. And if i posted this in the wrong section, i apologize.
_________________________________
Website I developed for easy payday loans (http://www.paydaytown.com)

yeah you need to hyperlink too.

I dont know why you are making antennas and posting about them too....I guess to mock Palehorse and his contrasting tin foil hats.

food for thought
01-06-2010, 03:28 PM
lol did u notice it was his first post?

im trying to decipher wether or not he is for real

netscape check two
01-06-2010, 06:09 PM
lol it's spam

Prolifical ENG
01-06-2010, 06:19 PM
i noticed it was his first post...thats why it was funny because he probably caught this thread in a google search

netscape check two
01-11-2010, 08:00 PM
^^
Is somebody going to ban this guy? lol