Wu-Tang Corp. - Official Site of the Wu-Tang Clan

Wu-Tang Corp. - Official Site of the Wu-Tang Clan (http://www.wutang-corp.com/forum/index.php)
-   Dear Admins (http://www.wutang-corp.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Posting Pictures (http://www.wutang-corp.com/forum/showthread.php?t=116662)

noel411 06-09-2012 09:42 PM

Posting Pictures
 
Do you have to use certain specific sites to host pictures to post on this forum? Because every time I want to post a picture from my hard drive it's just a massive fucking headache where I'll upload it to like 5 different sites and then why I try posting it here it just shows up as a red x. It fucken shits me like you wouldn't believe. So much wasted time. And I'm certain that I'm doing it right too.

check two 06-10-2012 11:33 AM

Most sites should work alright. Maybe you're not using the correct link?

food for thought 06-10-2012 11:37 AM

Quote:

Join Date: Jun 2003
http://2.bp.blogspot.com/_7GF2kkMcTK...iden+obama.jpg

John Nash 06-29-2012 02:18 PM

oh i know that red x. i think that just means the site is having a hard time showing the image. sometimes ill see a picture 1 day then the next day itll b a red x then itll show the picture again. ur not doing anything wrong. the image just wont show

KERZO 06-30-2012 05:00 PM

Hey I actually noticed something today. When users post images in a reply like rob,fredy mech,etc sometimes their post shows nothing, not even a red x. shit is weird.


All times are GMT -5. The time now is 07:56 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright 2000 - 2013 The Wu-Tang Corp. & shift-one