Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: Post Ya PC Pictures and Spec...

  1. #1
    ☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀ KERZO's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Posts
    8,472
    Rep Power
    50

    Cool Post Ya PC Pictures and Spec...

    I'm not sure if theres a similar thread already but i thought I'd start one anyway....


    So have you got a clanger? -





    Or a monster? -



    Right now i got an Xblade Custom Built PC just for gaming plus an old Toshiba Satellite Laptop for browsing about the net in the bedroom...

    Heres the pics of my Xblade -










    My current spec is -

    Intel Core 2 Duo
    E6750 @ 2.66Ghz
    3 Gig Ram
    Nvidia Geforce 8500 GT Gfx Card
    1TB of Storage
    Running on XP (don't really bother with Vista)


    Still gonna upgrade the fan, add more lights and add bluetooth to it....

    The PC is fuckin superb for gaming and running large memory huggers like CS3, Adobe Audion, Reason 4.0 and other buggers like them...

    So post your boxes up if ya get the chance...






  2. #2
    ☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀ KERZO's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Posts
    8,472
    Rep Power
    50

    Default

    you guys must have shyt pc's or something cos nobodies posting their slabs up in here...damn shame






  3. #3

    Default

    My computer is too ugly to post it... But the specs:

    Intel Core2Quad @ 2.44 Ghz

    ATI Radeon HD4850 512MB DDR3

    4GB 800mhz DDR2 RAM

    ....

    Motherboard is an ASUS P5K

    ...

    Syncmaster 797DF Samsung monitor

    ...

    320GB HD (Internal), no ext. hard drives

    ....

    550W Chieftec power

    ....

    Vista Ultimate

    ....

    PEACE

  4. #4
    ☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀ KERZO's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Posts
    8,472
    Rep Power
    50

    Default

    so does vista run ok with your set up...Ive seen some of my mates computers lag a bit with that OS.

    Cheers for the post though bro...guess there's not too many tech-heads on here, haha






  5. #5

    Default

    Oh I'm a tech head alright, truss me.

    Vista runs perfect on this. Below 2GB RAM (Maybe even 3), and a 2-core CPU... Vista can't work to it's full potential...

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Fresno, CA
    Posts
    115
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Shizzah View Post
    My computer is too ugly to post it... But the specs:

    550W Chieftec power

    PEACE
    i lol'd

  7. #7
    ☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀ KERZO's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Posts
    8,472
    Rep Power
    50

    Default

    YEESSSSSS!!! i just fixed my side panel fan which was snapped off by my mate so my core temp has dropped from 36-32 degrees...

    heres the pic before i fixed the fan -


    heres the pic i just took after fixing the fan -


    It looks far better now would'nt you say?






  8. #8
    gwynbleidd Reiko's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    PL
    Age
    27
    Posts
    4,774
    Rep Power
    44

    Default

    You will laugh your ass off ;p
    Intel Celeron 2.1GHZ
    Motherboard: Asrock
    512Mb DDR RAM
    RADEON 9600 128MB
    Western Digital 80GB SATA
    LG Flatron w1952tq

    Ohhh and Win XP Prof.

  9. #9
    Dinosaur Hunter Slippy The Pimp's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Shadowland
    Age
    36
    Posts
    7,517
    Rep Power
    43

    Default

    My current spec is -

    Intel Core 2 Duo
    E6750 @ 2.66Ghz
    3 Gig Ram
    Nvidia Geforce 8500 GT Gfx Card
    1TB of Storage
    Running on XP (don't really bother with Vista)


    All that power wasted. What a shame.

  10. #10
    God Beside Me Guarded By Martyrs's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Front Row Tickets |Watching The Apocalypse|
    Age
    32
    Posts
    9,925
    Rep Power
    52

    Default

    Hahahaha...I have no idea what any of this means...

    I have a Siemens Laptop, thats all I know !!!!!
    Last edited by Guarded By Martyrs; 09-06-2008 at 07:23 AM.

  11. #11
    Heisman Mic Tyson's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    East Columbus/Los Angeles
    Age
    27
    Posts
    3,223
    Rep Power
    20

    Default

    i got a alienware aurora 7500

    amd athlon 3800+ dual core processor(wack)
    2.5 gigs ram
    ASUS A8N-SLI motherboard
    geforce 8800 320mb graphics card
    320gb memory
    vista home
    24 inch dell flat panel monitor

    my fuckin processor is BOTTLENECKIN THE SHIT outta my graphics card. and its even worse cuz of my 24 inch monitor. im not spendin over 1g for a new processor cuz thats how much it will cost. i got a socket 939 and theres no new processors for that cuz they moved on to the AM2 motherboards so ill need to upgrade a motherboard and processor, and thats expensive. internet and everything eles except gaming works perfect tho so it aint that bad. and since im gone for college it doesn't even matter anymore since i left my computer in cali.

  12. #12
    Veteran Member shaolinsword's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Basildon, Essex
    Posts
    2,682
    Rep Power
    17

    Default

    It's a shame blue dont post, his pcs were sick

    my computer is shit, it takes 5-10 mins to boot up

  13. #13

  14. #14
    aka The Chaotica SHEEPISH LORD OF CHAOS's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Cuse Town, Usa
    Posts
    10,282
    Rep Power
    68

    Default

    Quote Originally Posted by Shizzah View Post
    Oh I'm a tech head alright, truss me.

    Vista runs perfect on this. Below 2GB RAM (Maybe even 3), and a 2-core CPU... Vista can't work to it's full potential...
    it'll max out at 3GB ram unless you get the 64 bit verison of vista

  15. #15

    Default

    Quote Originally Posted by SHEEPISH LORD OF CHAOS View Post
    it'll max out at 3GB ram unless you get the 64 bit verison of vista
    Yep.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •