Results 1 to 13 of 13

Thread: AdblockPlus is not working for me anymore

  1. #1
    Wu Tang Clam Ol' Dirty Trixˣ's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    G-Spot, PuNarnia
    Posts
    8,043
    Rep Power
    51

    Default AdblockPlus is not working for me anymore

    i'm seeing words highlighted in green on this forum again.

    i have ABP installed and it's enabled, i've also got "disable on wutang-corp" checked, but still see the greens words.

    what am i doing wrong?
    Quote Originally Posted by Senator C. Palantine View Post
    you know Trixx is ODB, right?

    Listen to Jay-z's last album, it's all there.

    Decipher, son.


    Don't want no puss filled yellowheaded dick man

  2. #2

    Default

    LOL

    Why have you checked "disable on wu corp"?

    click the drop down arrow, UN CHECK "disable on wu corp", restart firefox, then stop being such a women.


  3. #3
    sleepless in basedworld ALCATRAZ's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    9,816
    Rep Power
    46

    Default

    rofl

  4. #4

    Default

    HAHAHAHAhhahahahahaa


  5. #5
    Wu Tang Clam Ol' Dirty Trixˣ's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    G-Spot, PuNarnia
    Posts
    8,043
    Rep Power
    51

    Default

    i don't trust you, lacey.

    not after the last thread i made in this forum.
    Quote Originally Posted by Senator C. Palantine View Post
    you know Trixx is ODB, right?

    Listen to Jay-z's last album, it's all there.

    Decipher, son.


    Don't want no puss filled yellowheaded dick man

  6. #6

    Default

    HAHAHAHAHAAHHAAHhhahahahahahh !!!!

    omg

    just think about what you are saying, and what you typed

    YOU HAVE DISABLED ADBLOCK ON WU CORP, WHAT IS SO HARD TO UNDERSTAND

    i shouldnt of wasted my time smh


  7. #7
    Wu Tang Clam Ol' Dirty Trixˣ's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    G-Spot, PuNarnia
    Posts
    8,043
    Rep Power
    51

    Default

    well i've unchecked it now, and restarted firefox, and i still see green words.
    Quote Originally Posted by Senator C. Palantine View Post
    you know Trixx is ODB, right?

    Listen to Jay-z's last album, it's all there.

    Decipher, son.


    Don't want no puss filled yellowheaded dick man

  8. #8

    Default

    hovver over the adblock symbol on the top right with your mouse, the status should say 'adblock plus is active', if it doesnt, and if the symbol on the top right isnt red, then its not activated and you need to click it.

    tools
    add ons
    enable
    restart firefox
    click on the symbol
    restart firefox (to be sure)

    theres nothing more you can do unless re install adblock if youve been messing around with settings. you shouldnt need to mess around with settings at all. apart from adding google analytics.
    Last edited by Ghost In The 'Lac; 12-05-2009 at 05:13 PM.


  9. #9

    Default

    edit i meant top right


  10. #10
    Wu Tang Clam Ol' Dirty Trixˣ's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    G-Spot, PuNarnia
    Posts
    8,043
    Rep Power
    51

    Default

    i did that, the box that pops up says it's enabled, but under that it says it's blocked 0 out of 99 items on this page. the ABP icon is red.

    i didn't mess around with any settings. i just got this laptop, download firefox and downloaded addons for it.

    if i select the preferences and add wutang-corp to it, ABP would block everything including the times of each post and the go to last message icons and everything.
    Quote Originally Posted by Senator C. Palantine View Post
    you know Trixx is ODB, right?

    Listen to Jay-z's last album, it's all there.

    Decipher, son.


    Don't want no puss filled yellowheaded dick man

  11. #11
    Non-Ignorants Poetic Wun's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Lamest City, Earth
    Posts
    2,222
    Rep Power
    21

    Default

    if your ABP looks like this:

    and it still aint working then it might be you got an incompatible update... one of the recent builds of either ABP or FF isn't compatible with the other...

    this happened to me and i had to go in and "manually" add my subscriptions again the other day when i downgraded my laptop to xp.

    When you installed the add-on did it restart and take you to the subsciptions page or no?

    Last edited by Poetic Wun; 12-06-2009 at 01:21 AM.



  12. #12

    Default

    what about re-installing firefox?

    btw, I use chrome, is there a similar program for this webbrowser?

  13. #13
    Wu Tang Clam Ol' Dirty Trixˣ's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    G-Spot, PuNarnia
    Posts
    8,043
    Rep Power
    51

    Default

    Quote Originally Posted by Poetic Wun View Post
    if your ABP looks like this:

    and it still aint working then it might be you got an incompatible update... one of the recent builds of either ABP or FF isn't compatible with the other...

    this happened to me and i had to go in and "manually" add my subscriptions again the other day when i downgraded my laptop to xp.

    When you installed the add-on did it restart and take you to the subsciptions page or no?

    yeah, my ABP looks just like that ^.

    ABP was working fine on my old computer. but when i was using my aunt's laptop and downgraded it to xp, and downloaded firefox then ABP, the problems showed.

    i have a new laptop on vista, downloaded firefox then ABP and the same problem is occurring. i think i had to restart firefox when ABP installed but i don't remember being taken to a subscriptions page, though.
    Quote Originally Posted by Senator C. Palantine View Post
    you know Trixx is ODB, right?

    Listen to Jay-z's last album, it's all there.

    Decipher, son.


    Don't want no puss filled yellowheaded dick man

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •