0
 

home
news
wu-tang clan
bio's
media
store
blogs
forum
contact

Go Back   Wu-Tang Corp. - Official Site of the Wu-Tang Clan > The Elements > Digital Underground > Technical Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-08-2007, 09:31 PM   #1
Tecknowledgist
PUTYOMONEYWHEREYOMOUTHIZ
 
Tecknowledgist's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: 705
Age: 26
Posts: 3,873
Rep Power: 26
Tecknowledgist Iron Lungs (Fists of Legend)Tecknowledgist Iron Lungs (Fists of Legend)Tecknowledgist Iron Lungs (Fists of Legend)Tecknowledgist Iron Lungs (Fists of Legend)Tecknowledgist Iron Lungs (Fists of Legend)Tecknowledgist Iron Lungs (Fists of Legend)Tecknowledgist Iron Lungs (Fists of Legend)Tecknowledgist Iron Lungs (Fists of Legend)Tecknowledgist Iron Lungs (Fists of Legend)Tecknowledgist Iron Lungs (Fists of Legend)Tecknowledgist Iron Lungs (Fists of Legend)
Default Problem with my toolbar in Windows Vista.

I just got a new computer, and it came with Windows Vista. I'm still getting used to it, but I don't have any big problems with it. Except one. Every so often, the tabs on my toolbar shift underneath my Start button, and even though I can see that they've moved to the left, I have to click where they're supposed to be to use them. Next, everything goes comatose and I have to restart my computer.

I'd like to avoid taking this bitch to the shop. Does anybody have any ideas, or had a similar experience?

Thanks.
Tecknowledgist is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:21 PM.


Copyright 2000 - 2013 The Wu-Tang Corp. & shift-one