0
 

home
news
wu-tang clan
bio's
media
store
blogs
forum
contact

Go Back   Wu-Tang Corp. - Official Site of the Wu-Tang Clan > The Elements > Digital Underground > Technical Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-08-2007, 09:16 AM   #1
TrueDciple
Veteran Member
 
TrueDciple's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Harlem
Posts: 1,028
Rep Power: 12
TrueDciple crouching tiger
Default So i just got an HDTV....

So i just got a HDTV, is a 37" (1080P) from what i heard is suppoused to be a very nice resolution, so i went to my cable company and picked up a HDTV digital box, well it turn out that the cable box doesnt go all the way up to 1080p, so the quality of the images are not as good as i thought it would be, So now i dont know wether the problem is with my new tv or with the cable box, maybe both.

I just got it on sat, so i have plenty of time to find out more about the whole thing, and thats what im trying to do, i will welcome any piece of advise.
TrueDciple is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2007, 09:55 AM   #2
L~>1<~NKS
Magic Cities Noonsunn
 
L~>1<~NKS's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: CHANCLETERLANDIA
Age: 64
Posts: 6,084
Rep Power: 21
L~>1<~NKS iron monkeyL~>1<~NKS iron monkeyL~>1<~NKS iron monkeyL~>1<~NKS iron monkey
Default

Well if you know for sure that ur TV does 1080p then it ain't your TV.

Call your cable company. Find out how much the cable box puts out.

You can only get 1080p with HDMI or VGA (werd, I learned) hook up. It could be that not all channels if any are in 1080p.

Go online g, google your questions - you'll be suprised on how much shit you learn... I became learned only a couple months ago mahself.
__________________
\\\ Some [REAL] serious shit is going down... no theories, no debate - With the [Daze] we get through the [Maze], in the spectrum of [Haze] we see the thorugh the [Straynje] ///
L~>1<~NKS is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2007, 10:12 AM   #3
TrueDciple
Veteran Member
 
TrueDciple's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Harlem
Posts: 1,028
Rep Power: 12
TrueDciple crouching tiger
Default

Yeah my tv goes 1080P and no the cable box doesnt go all the way there, and not all chanels are HD neither, but i will take ur advice and search on the net. thanks man , peace!

Last edited by TrueDciple; 10-08-2007 at 10:14 AM.
TrueDciple is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2007, 10:36 AM   #4
CEITEDMOFO
DuncanHine Monument Cakes
 
CEITEDMOFO's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: NEW JERUSALEM
Age: 33
Posts: 13,613
Rep Power: 78
CEITEDMOFO Iron Lungs (Fists of Legend)CEITEDMOFO Iron Lungs (Fists of Legend)CEITEDMOFO Iron Lungs (Fists of Legend)CEITEDMOFO Iron Lungs (Fists of Legend)CEITEDMOFO Iron Lungs (Fists of Legend)CEITEDMOFO Iron Lungs (Fists of Legend)CEITEDMOFO Iron Lungs (Fists of Legend)CEITEDMOFO Iron Lungs (Fists of Legend)CEITEDMOFO Iron Lungs (Fists of Legend)CEITEDMOFO Iron Lungs (Fists of Legend)CEITEDMOFO Iron Lungs (Fists of Legend)
Default

Quote:
Originally Posted by TrueDciple View Post
So i just got a HDTV, is a 37" (1080P) from what i heard is suppoused to be a very nice resolution, so i went to my cable company and picked up a HDTV digital box, well it turn out that the cable box doesnt go all the way up to 1080p, so the quality of the images are not as good as i thought it would be, So now i dont know wether the problem is with my new tv or with the cable box, maybe both.

I just got it on sat, so i have plenty of time to find out more about the whole thing, and thats what im trying to do, i will welcome any piece of advise.
xbox 360 must look ill on your tv
, i got a 56 inch hd but i think my shit only 420p





















__________________


CEITEDMOFO is online now   Reply With Quote
Old 10-08-2007, 12:30 PM   #5
TrueDciple
Veteran Member
 
TrueDciple's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Harlem
Posts: 1,028
Rep Power: 12
TrueDciple crouching tiger
Default

Yeah i got the total package, the tv the xbox and nba2k8
TrueDciple is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2007, 12:34 PM   #6
L~>1<~NKS
Magic Cities Noonsunn
 
L~>1<~NKS's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: CHANCLETERLANDIA
Age: 64
Posts: 6,084
Rep Power: 21
L~>1<~NKS iron monkeyL~>1<~NKS iron monkeyL~>1<~NKS iron monkeyL~>1<~NKS iron monkey
Default

Does the xbox got HDMI? - if it does you'll def get the 1080p. If you got the older XBOX you can upgrade to a VGA cable (check if your TV has a VGA port first) and then you can also get 1080p only it's not as detailed as teh HDMI.
__________________
\\\ Some [REAL] serious shit is going down... no theories, no debate - With the [Daze] we get through the [Maze], in the spectrum of [Haze] we see the thorugh the [Straynje] ///
L~>1<~NKS is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2007, 01:19 PM   #7
EAGLE EYE
0110111101110000011001010111001001100001011101000110100101101111011011100010000001100111011101010110100101101100011011000110111101110100011010010110111001100101
 
EAGLE EYE's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Quantum Computer
Posts: 40,159
Rep Power: 10
EAGLE EYE has disabled reputation
Default

fuck all you rich motherfuckers, alls i got is an old 19 inch tv that i bought off someone for $30 with descrambler included but i lost both remotes too
__________________




Quote:
Originally Posted by Tony Bandana View Post
you dont want me coming around dressed in black homie
Quote:
Originally Posted by TSA View Post
Honestly dude, this is why I want to go to hell. Hell is crackin.
Quote:
Originally Posted by Crump Diddy View Post
Did I scare you?
EAGLE EYE is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2007, 01:30 PM   #8
TAURO
El Don of this shit
 
TAURO's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: In the minds of women everywhere
Age: 33
Posts: 16,226
Rep Power: 61
TAURO Iron Lungs (Fists of Legend)TAURO Iron Lungs (Fists of Legend)TAURO Iron Lungs (Fists of Legend)TAURO Iron Lungs (Fists of Legend)TAURO Iron Lungs (Fists of Legend)TAURO Iron Lungs (Fists of Legend)TAURO Iron Lungs (Fists of Legend)TAURO Iron Lungs (Fists of Legend)TAURO Iron Lungs (Fists of Legend)TAURO Iron Lungs (Fists of Legend)TAURO Iron Lungs (Fists of Legend)
Default

There are some rich mofos up in this place. I can't even afford to look in the direction of a HDTV.
__________________



"I pledge allegiance to the hip hop"
Method Man
TAURO is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2007, 03:39 PM   #9
TrueDciple
Veteran Member
 
TrueDciple's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Harlem
Posts: 1,028
Rep Power: 12
TrueDciple crouching tiger
Default

Quote:
Originally Posted by L1NKS View Post
Does the xbox got HDMI? - if it does you'll def get the 1080p. If you got the older XBOX you can upgrade to a VGA cable (check if your TV has a VGA port first) and then you can also get 1080p only it's not as detailed as teh HDMI.
i have no idea, i just got that shit on sat, so im going to check , it should have it.


to the others....

im not rich. lucky maybe but not rich....yet
TrueDciple is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2007, 03:58 PM   #10
IrOnMaN
I understand
 
Join Date: Jun 2006
Age: 27
Posts: 9,029
Rep Power: 43
IrOnMaN Iron Lungs (Fists of Legend)IrOnMaN Iron Lungs (Fists of Legend)IrOnMaN Iron Lungs (Fists of Legend)IrOnMaN Iron Lungs (Fists of Legend)IrOnMaN Iron Lungs (Fists of Legend)IrOnMaN Iron Lungs (Fists of Legend)IrOnMaN Iron Lungs (Fists of Legend)IrOnMaN Iron Lungs (Fists of Legend)IrOnMaN Iron Lungs (Fists of Legend)IrOnMaN Iron Lungs (Fists of Legend)IrOnMaN Iron Lungs (Fists of Legend)
Default

Don't you hate it when shit like this happens? Things that seem to good to be true end up getting fucked up for you at the end of the day. Good luck with your new HDTV.
IrOnMaN is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2007, 05:10 PM   #11
MaXiMus Da MaNtis
Wu Vatican
 
MaXiMus Da MaNtis's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Age: 35
Posts: 2,857
Rep Power: 28
MaXiMus Da MaNtis Iron Lungs (Fists of Legend)MaXiMus Da MaNtis Iron Lungs (Fists of Legend)MaXiMus Da MaNtis Iron Lungs (Fists of Legend)MaXiMus Da MaNtis Iron Lungs (Fists of Legend)MaXiMus Da MaNtis Iron Lungs (Fists of Legend)MaXiMus Da MaNtis Iron Lungs (Fists of Legend)MaXiMus Da MaNtis Iron Lungs (Fists of Legend)MaXiMus Da MaNtis Iron Lungs (Fists of Legend)MaXiMus Da MaNtis Iron Lungs (Fists of Legend)MaXiMus Da MaNtis Iron Lungs (Fists of Legend)MaXiMus Da MaNtis Iron Lungs (Fists of Legend)
Default

Satalite And Cable Providers DO NOT GO PAST 1080i this is something i learned while searching for perfection it may say full 1080p but the broadcast signal is only 1080i .....also you may have gottin a shitty tv with a slow frame read rate ....it depends on how fast your tv can read the signal comming from the program more expensive ones will read it faster producing a crisp clean picture....also the program has to be on a HD broadcasted channel only HD Broadcasted Channels Will Produce HD Quality Picture .....1080i is Beautiful Trust That ....If You Have A Toshiba Regza Like I Do The Home Theater Edition Than You Will Enjoy The HDMI Broadcast Upconvert Feature That Will Automatically Convert Digital Picture From Non HD Programing To 720p Hope This Helps
MaXiMus Da MaNtis is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2007, 05:17 PM   #12
CEITEDMOFO
DuncanHine Monument Cakes
 
CEITEDMOFO's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: NEW JERUSALEM
Age: 33
Posts: 13,613
Rep Power: 78
CEITEDMOFO Iron Lungs (Fists of Legend)CEITEDMOFO Iron Lungs (Fists of Legend)CEITEDMOFO Iron Lungs (Fists of Legend)CEITEDMOFO Iron Lungs (Fists of Legend)CEITEDMOFO Iron Lungs (Fists of Legend)CEITEDMOFO Iron Lungs (Fists of Legend)CEITEDMOFO Iron Lungs (Fists of Legend)CEITEDMOFO Iron Lungs (Fists of Legend)CEITEDMOFO Iron Lungs (Fists of Legend)CEITEDMOFO Iron Lungs (Fists of Legend)CEITEDMOFO Iron Lungs (Fists of Legend)
Default

my pops got hd cable box from comcast and the HD channels dont look much different looks the same 2 me
, maybe he has a 420 like mines, his is 61 inch
__________________


CEITEDMOFO is online now   Reply With Quote
Old 10-08-2007, 05:21 PM   #13
11th Chamber
Are U Watching Closely?
 
11th Chamber's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: In Hell..
Posts: 11,157
Rep Power: 0
11th Chamber fist of fury11th Chamber fist of fury11th Chamber fist of fury11th Chamber fist of fury11th Chamber fist of fury11th Chamber fist of fury11th Chamber fist of fury11th Chamber fist of fury11th Chamber fist of fury11th Chamber fist of fury11th Chamber fist of fury
Default

I got an 19" Samsung HDTV. Now you think that may sound small, but for a single room the thing kicks ass. Its accually pretty big. HD channels, and 360 are beautiful on it.
11th Chamber is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2007, 09:29 PM   #14
TrueDciple
Veteran Member
 
TrueDciple's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Harlem
Posts: 1,028
Rep Power: 12
TrueDciple crouching tiger
Default

Quote:
Originally Posted by MaXiMus Da MaNtis View Post
Satalite And Cable Providers DO NOT GO PAST 1080i this is something i learned while searching for perfection it may say full 1080p but the broadcast signal is only 1080i .....also you may have gottin a shitty tv with a slow frame read rate ....it depends on how fast your tv can read the signal comming from the program more expensive ones will read it faster producing a crisp clean picture....also the program has to be on a HD broadcasted channel only HD Broadcasted Channels Will Produce HD Quality Picture .....1080i is Beautiful Trust That ....If You Have A Toshiba Regza Like I Do The Home Theater Edition Than You Will Enjoy The HDMI Broadcast Upconvert Feature That Will Automatically Convert Digital Picture From Non HD Programing To 720p Hope This Helps
Mines is a Sharp Aquos....and yeah the cable box doesnt go up that high only 1080i...and i just got a HDMI cable from monster and is not that much of a diffrence, im so close to returning this shit, not even a quater of the chanels are HD, and most of them for some reason dont even fill my tv screen totaly so im very disappointed, i dont know i prob, return the bitch or exchange it for another brand or something, like i say shit shouldnt be so fucking complicated when u pay almost 2G's for a fucking HDTV.
TrueDciple is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2007, 10:13 PM   #15
MaXiMus Da MaNtis
Wu Vatican
 
MaXiMus Da MaNtis's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Age: 35
Posts: 2,857
Rep Power: 28
MaXiMus Da MaNtis Iron Lungs (Fists of Legend)MaXiMus Da MaNtis Iron Lungs (Fists of Legend)MaXiMus Da MaNtis Iron Lungs (Fists of Legend)MaXiMus Da MaNtis Iron Lungs (Fists of Legend)MaXiMus Da MaNtis Iron Lungs (Fists of Legend)MaXiMus Da MaNtis Iron Lungs (Fists of Legend)MaXiMus Da MaNtis Iron Lungs (Fists of Legend)MaXiMus Da MaNtis Iron Lungs (Fists of Legend)MaXiMus Da MaNtis Iron Lungs (Fists of Legend)MaXiMus Da MaNtis Iron Lungs (Fists of Legend)MaXiMus Da MaNtis Iron Lungs (Fists of Legend)
Default

Quote:
Originally Posted by TrueDciple View Post
Mines is a Sharp Aquos....and yeah the cable box doesnt go up that high only 1080i...and i just got a HDMI cable from monster and is not that much of a diffrence, im so close to returning this shit, not even a quater of the chanels are HD, and most of them for some reason dont even fill my tv screen totaly so im very disappointed, i dont know i prob, return the bitch or exchange it for another brand or something, like i say shit shouldnt be so fucking complicated when u pay almost 2G's for a fucking HDTV.




yeah i had that problem with the programs not filling the screan to your gonna hafta set your tv to 1080p than set your cable box to 1080i 4:3 Not 16: 9 Try That Out
MaXiMus Da MaNtis is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:18 AM.


Copyright 2000 - 2013 The Wu-Tang Corp. & shift-one