0
 

home
news
wu-tang clan
bio's
media
store
blogs
forum
contact

Go Back   Wu-Tang Corp. - Official Site of the Wu-Tang Clan > The Elements > Digital Underground

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-01-2008, 08:39 PM   #1
Mic Tyson
Heisman
 
Mic Tyson's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: East Columbus/Los Angeles
Age: 24
Posts: 3,223
Rep Power: 17
Mic Tyson five deadly venomsMic Tyson five deadly venomsMic Tyson five deadly venomsMic Tyson five deadly venomsMic Tyson five deadly venomsMic Tyson five deadly venomsMic Tyson five deadly venomsMic Tyson five deadly venomsMic Tyson five deadly venomsMic Tyson five deadly venoms
Default MacBook wireless internet

yo i just got a macbook and am goin to college. i need wireless internet so i was thinkin about buyin one of those internet cards from Tmobile or cingular. problem is, they aren't compatible with mac cuz there is no slot. anybody got a suggestion on how else i can get wireless? i was lookin at the apple airport base stations but u need i cable or dsl connection to plug into it in order for it to work. any suggestions?
__________________
Mic Tyson is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2008, 09:47 PM   #2
P-Noid Brown
same ol' same ol'
 
P-Noid Brown's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: BRICK CITY
Age: 32
Posts: 4,329
Rep Power: 19
P-Noid Brown shaolin masta killaP-Noid Brown shaolin masta killaP-Noid Brown shaolin masta killaP-Noid Brown shaolin masta killaP-Noid Brown shaolin masta killaP-Noid Brown shaolin masta killaP-Noid Brown shaolin masta killa
Default

it should be wireless from the gate....mine is..
__________________
http://images.meez.com/user07/3/9/3/0/8/3/9/3930839_bodyshot_175x233.gif
P-Noid Brown is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2008, 11:16 PM   #3
STYLE
Guest
 
Posts: n/a
Default

yeah you have an airPort already inside. just cruise on into a wireless hotspot and your book will ask you if you want to use it.

but verizon has mobile internet solutions if you don't have access to a hotspot. $50/mo

yes there is a slot on the left side



P-noid HI FIVE for mac heads!
  Reply With Quote
Old 08-04-2008, 02:17 AM   #4
Suga Duga
1%
 
Suga Duga's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Age: 26
Posts: 5,666
Rep Power: 0
Suga Duga Iron Lungs (Fists of Legend)Suga Duga Iron Lungs (Fists of Legend)Suga Duga Iron Lungs (Fists of Legend)Suga Duga Iron Lungs (Fists of Legend)Suga Duga Iron Lungs (Fists of Legend)Suga Duga Iron Lungs (Fists of Legend)Suga Duga Iron Lungs (Fists of Legend)Suga Duga Iron Lungs (Fists of Legend)Suga Duga Iron Lungs (Fists of Legend)Suga Duga Iron Lungs (Fists of Legend)Suga Duga Iron Lungs (Fists of Legend)
Default

I don't own a mac, my mom does and this shit kills every pc.
__________________
Suga Duga is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2008, 05:33 AM   #5
STYLE
Guest
 
Posts: n/a
Default

been using a mac since 97
i don't even like to use a pc now. like "ehhh i'm straight"
pcs fuck up my thought process.

mac philosophy is the computer should learn about the user.
pc philosophy is just the opposite.


vista was a blatant attempt to emulate the mac user experience.

FAIL


  Reply With Quote
Old 08-04-2008, 05:38 AM   #6
SID
I see you dawg
 
SID's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Planning some trill shit
Posts: 7,078
Rep Power: 25
SID five deadly venomsSID five deadly venomsSID five deadly venomsSID five deadly venomsSID five deadly venomsSID five deadly venomsSID five deadly venomsSID five deadly venomsSID five deadly venoms
Default

My Airport is buggin me seriously, i connected it for like 3 days then it would not re-connect after that, iam in a area with a strong signal but the bitch jus wont connect

help me
__________________
Bank heist in Kathmandu, it was a slaughter
The day Buddha was born it rained tea instead of water
SID is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2008, 05:40 AM   #7
SID
I see you dawg
 
SID's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Planning some trill shit
Posts: 7,078
Rep Power: 25
SID five deadly venomsSID five deadly venomsSID five deadly venomsSID five deadly venomsSID five deadly venomsSID five deadly venomsSID five deadly venomsSID five deadly venomsSID five deadly venoms
Default

Quote:
Originally Posted by STYLE View Post
been using a mac since 97
i don't even like to use a pc now. like "ehhh i'm straight"
pcs fuck up my thought process.

mac philosophy is the computer should learn about the user.
pc philosophy is just the opposite.


vista was a blatant attempt to emulate the mac user experience.

FAIL


yeah vista tried it...but failed, come on they even had a fake widget side bar
__________________
Bank heist in Kathmandu, it was a slaughter
The day Buddha was born it rained tea instead of water
SID is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2008, 06:05 AM   #8
STYLE
Guest
 
Posts: n/a
Default

okay 1st get the airport update by using the update software from the apple menu or mac.com

they have made at least 3 updates in the past 6 months. i had the same problem. the 1st update fixed it. i havent updated since.

then go to your airport signal menus->network prefs->and run a diagnostic.

follow the steps

you should be good to go.


let me know if it doesn't work.
  Reply With Quote
Old 08-04-2008, 01:10 PM   #9
WARPATH
Dinosaur Hunter
 
WARPATH's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Shadowland
Age: 33
Posts: 7,346
Blog Entries: 2
Rep Power: 41
WARPATH Iron Lungs (Fists of Legend)WARPATH Iron Lungs (Fists of Legend)WARPATH Iron Lungs (Fists of Legend)WARPATH Iron Lungs (Fists of Legend)WARPATH Iron Lungs (Fists of Legend)WARPATH Iron Lungs (Fists of Legend)WARPATH Iron Lungs (Fists of Legend)WARPATH Iron Lungs (Fists of Legend)WARPATH Iron Lungs (Fists of Legend)WARPATH Iron Lungs (Fists of Legend)WARPATH Iron Lungs (Fists of Legend)
Send a message via Skype™ to WARPATH
Default

Quote:
Originally Posted by Mic Tyson View Post
yo i just got a macbook and am goin to college. i need wireless internet so i was thinkin about buyin one of those internet cards from Tmobile or cingular. problem is, they aren't compatible with mac cuz there is no slot. anybody got a suggestion on how else i can get wireless? i was lookin at the apple airport base stations but u need i cable or dsl connection to plug into it in order for it to work. any suggestions?
It's been said before, but the new Macs should come wireless right out the box. They have an antennae on the base of the laptop the surrounds the entire perimeter around the the bottom half, which should give you an excellent range for wireless spots.
__________________
WARPATH is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2008, 01:25 PM   #10
Mic Tyson
Heisman
 
Mic Tyson's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: East Columbus/Los Angeles
Age: 24
Posts: 3,223
Rep Power: 17
Mic Tyson five deadly venomsMic Tyson five deadly venomsMic Tyson five deadly venomsMic Tyson five deadly venomsMic Tyson five deadly venomsMic Tyson five deadly venomsMic Tyson five deadly venomsMic Tyson five deadly venomsMic Tyson five deadly venomsMic Tyson five deadly venoms
Default

yeah, thanks for yalls help. im probably gonna buy an airport express base station if i can use it in my dorm

and on another note since u guys have macs, if i download and use limewire i won't have to worry about viruses and my computer slowin down right? i heard macs can't get viruses
__________________
Mic Tyson is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2008, 01:56 PM   #11
WARPATH
Dinosaur Hunter
 
WARPATH's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Shadowland
Age: 33
Posts: 7,346
Blog Entries: 2
Rep Power: 41
WARPATH Iron Lungs (Fists of Legend)WARPATH Iron Lungs (Fists of Legend)WARPATH Iron Lungs (Fists of Legend)WARPATH Iron Lungs (Fists of Legend)WARPATH Iron Lungs (Fists of Legend)WARPATH Iron Lungs (Fists of Legend)WARPATH Iron Lungs (Fists of Legend)WARPATH Iron Lungs (Fists of Legend)WARPATH Iron Lungs (Fists of Legend)WARPATH Iron Lungs (Fists of Legend)WARPATH Iron Lungs (Fists of Legend)
Send a message via Skype™ to WARPATH
Default

Quote:
Originally Posted by Mic Tyson View Post
yeah, thanks for yalls help. im probably gonna buy an airport express base station if i can use it in my dorm

and on another note since u guys have macs, if i download and use limewire i won't have to worry about viruses and my computer slowin down right? i heard macs can't get viruses
Nah man, Mac's can get viruses. They're just not out their as much as Windows/PC machines (but they are out there) . You can be a carrier for a virus for other machines' even though the virus doesn't effect your system, kinda like a girl that doesn't know she has the clap.
__________________
WARPATH is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2008, 03:29 PM   #12
STYLE
Guest
 
Posts: n/a
Default

macs only make up like 10-15 % of the computing world.
virus creators usually want to do maximum damage so they target pcs.
but there are some mac haters out there. so throw a jimmy hat on yo mouse.
  Reply With Quote
Old 08-04-2008, 03:55 PM   #13
P-Noid Brown
same ol' same ol'
 
P-Noid Brown's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: BRICK CITY
Age: 32
Posts: 4,329
Rep Power: 19
P-Noid Brown shaolin masta killaP-Noid Brown shaolin masta killaP-Noid Brown shaolin masta killaP-Noid Brown shaolin masta killaP-Noid Brown shaolin masta killaP-Noid Brown shaolin masta killaP-Noid Brown shaolin masta killa
Default

:::slaps style 5 on the black hand side::: THE JIVE TURKEYS ARE IN THE BUILDING!
__________________
http://images.meez.com/user07/3/9/3/0/8/3/9/3930839_bodyshot_175x233.gif
P-Noid Brown is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:10 PM.


Copyright 2000 - 2013 The Wu-Tang Corp. & shift-one